RVS Constructiedelen (2)
Constructie

F.P. Techniek fabriceert constructies voor nieuw- en verbouw. 

F.P. Techniek fabriceert constructies voor nieuw- en verbouw. Deze vind u terug in bedrijfsgebouwen, industriehallen, zwembaden, sporthallen en in de woningbouw. Maar ook kleinschalige constructies zoals trappen, bordessen, balkons, balustrades, hekwerken en afscheidingen worden bij ons geproduceerd. Voor projecten van iedere omvang kunt u bij ons terecht.

Als het ontwerp van de architect, wensen van de klant of voorbeelden duidelijk zijn, beheerst F.P. Techniek het gehele traject.
De eerstvolgende fase beslaat het inmeten en maken van specifieke werkplaatstekeningen voor het produceren van onderdelen. Dit begint bij een totaaloverzicht die de klant krijgt ter goedkeuring. Hierna wordt deze verfijnd tot het niveau van onderdelen en stuklijsten. Deze werkvoorbereidende fase kenmerkt zich door intensief contact en gegevensuitwisseling met de opdrachtgever. Deze fase wordt beheerd door onze engineeringsafdeling.

Is de werkvoorbereiding gereed, dan gaat deze naar de productievoorbereiding. Hierna vindt de productie, assemblage en conservering plaats. Het project is dan klaar voor transport naar de klant. En een eventuele montageploeg verzorgt het plaatsen van de constructie.  

Bumper Toyota 70 series 3
stalen poort ral 7016 glad gepoedercoat schooperen  nuth schinnen (2)
heavy duty stalen machine steunen (2)
RVS paardensport springhindernis op maat (3)
Stalen poort met openers  (7)