kiw druktest rvs leidingwerk
Engineering

De mechanical engineering diensten van F.P. Techniek:

De meest bekende en breedste discipline van engineering is het mechanical engineering. Deze is te vinden in iedere industrie. Constructies en machines worden vanuit deze discipline berekend, ontworpen, geanalyseerd, geproduceerd en onderhouden.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden staan hieronder enkele van onze engineering diensten weergeven.
-Opstellingstekeningen op basis van P&ID en specificaties.
-Fabricage tekeningen voor de productie.
-Isometrische tekeningen.
-3D modellering/rendering.
-Reverse engineering.

Verstelbare machine constructie

Constructie

F.P. Techniek fabriceert constructies voor nieuw- en verbouw. Deze vind u terug in bedrijfsgebouwen, industriehallen, zwembaden, sporthallen en in de woningbouw.

RVS 316 1 duim tiglassen

Leidingwerk / Piping

In de fabrieks- en productie-industrie vind je verschillende onderdelen die samen de vorming van het product mogelijk maken.

RVS robot papierindustrie

Machinebouw

F.P. Techniek fabriceert machines en machineonderdelen. Wij bieden u oplossingen voor zowel bestaande als nieuwbouw machines.

bestaande transportband inkorten rvs tig lassen

Hoe gaan we te werk:

Door samenwerking en vanuit onze ervaring mag u altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Onze diensten gaan echter verder dan dat. Voorop staat een prettige samenwerking met onze klanten en partners. Hieronder zijn enkele speerpunten van onze werkwijze beschreven.

-Terugkoppeling met productieafdelingen tijdens ontwerpproces:
In deze fase schakelen onze engineers continue met productieafdelingen en afnemers, dit zodat de ideeën m.b.t. het ontwerp getoetst kunnen worden. Zo worden deze op een correcte, efficiënte en open manier vervaardigd.

-No-nonsense aanpak:
We hebben maar een doel voor ogen dat is het beste resultaat en fijne samenwerking. Alle invloeden die hier niet aan bijdragen worden geëlimineerd.

-Verzekerd van praktische uitvoerbaarheid:
Door onze jarenlange ervaring garandeert u kwalitatieve ontwerpen met een praktische uitvoerbaarheid.

-Communicatie:
Gedurende een project kunt u rekenen op een contactpersoon die de volledige details van uw project kent. Zo kunnen beide partijen snel en eenvoudig schakelen. Dit resulteert in een prettige samenwerking en alle bovenstaand beschreven speerpunten.